URC CLUBHUIS

EVENEMENTENKALENDER

VOOR SPONSOREN

COMPETITIEDAGEn 2023

De competitiedagen zijn een ideale dag om een kijkje te nemen naar onze toppers van de dames- en herenteams. 

Tijdens en tussen de wedstrijden is er ruime gelegenheid om kennis te maken met de club en met collega sponsoren. Een uitgelezen kans om je netwerk te verstevigen.

Laat even weten dat je komt. Iedere sponsor krijg een welkomstdrankje bij de bar.

Planning

7 mei

URC Heren 1 – Zwolle 2

EVENEMENTEN 2023

URC organiseert regelmatig bijzondere evenementen waar u als sponsor altijd van harte welkom bent. Een ideale gelegenheid om te netwerken en nader kennis te maken met de sport. Bij de meeste gelegenheden tot aanvullende sponsoring voor uw organisatie. 

Neem contact op met de sponsor commissie voor meer informatie.

27 april

Koningsdag

URC zoekt diverse sponsoren om van deze dag één groot Utrechts rugbyfeest te maken.

Op Koningsdag vindt de traditionele Utrechtse Rugby Derby plaats. Al meer dan 50 jaar is dit een jaarlijks evenement (voorheen op Koninginnedag) waarbij de heren van de burgervereniging (URC) het opnemen tegen de heren van de studenten (USRS). Vond dit gebeuren in eerste instantie wisselend bij URC en op de Uithof (USRS) plaats, sinds 15 jaar spelen we de stadsderby alleen bij URC. 

Wil jij jouw naam als sponsor toch verbinden aan deze unieke dag? Neem snel contact op met de sponsorcommissie over de mogelijkheden.

13 mei en 21 mei

Voorrondes NK

Deze dag is interessant voor kledingleveranciers, foodtrucks en sponsoren met een landelijke uitstraling.

In enkele voorronden en twee finale dagen wordt een mini-competitie Sevens gespeeld.
Diverse Nederlandse clubs bepalen onderling wie zich het beste kan noemen in het snelle broertje van rugby.

Voor de jeugd zijn die 13 mei en voor de senioren zondag 21 mei. De plaatsen zijn nog niet bepaald. De finales vinden altijd in Amsterdam plaats.

3 juni
en
4 juni

DOMCITY

Deze dagen zijn interessant voor kledingleveranciers, foodtrucks en sponsoren met een landelijke uitstraling.

Op 3 juni 2023 organiseren we voor de Turven, Benjamins, Mini’s en Cubs het laatste toernooi op gras. Tegelijk op 3 velden spelen we met bijna 60 teams. Voor ieder team zijn er tenminste 4 wedstrijdjes en kun je tussen de wedstrijden door terecht op ons foodplein voor lunch of avondeten. 

Op 4 juni zijn Junioren teams welkom.De Turven zullen in de ochtend spelen. De Benjamins en Mini’s starten ook ‘s ochtends en spelen hun finales net iets voor 3 uur. Vanaf 3 uur zijn de Cubs welkom. Voor hen serveren we een maaltijd in het clubhuis.

 

8 september
tot en met
8 oktober

WK RUGBY

Rugby World Cup 2023 komt naar Frankrijk en dat biedt een fantastische mogelijkheid voor een bezoek aan de toplanden van het internationale rugby. URC organiseert rondom het WK een aantal evenementen in en rondom het clubhuis. Samen kijken naar topwedstrijden. Als sponsor van URC bent u van harte welkom om samen met ons te genieten van een potje rugby.

Het programma van het WK rugby vind je hier