Dom City Youth 2023 inschrijving geopend!

De laatste competitie wedstrijden worden gespeeld maar dat is niet het einde van het rugby seizoen. Het einde van het gras seizoen vier je bij URC met Dom City Youth 2023!

Op 3 juni 2023 organiseren we voor de Turven, Benjamins, Mini’s en Cubs het laatste toernooi op gras. Tegelijk op 3 velden spelen we met bijna 60 teams. Voor ieder team zijn er tenminste 4 wedstrijdjes en kun je tussen de wedstrijden door terecht op ons foodplein voor lunch of avondeten. Op 4 juni zijn Junioren teams welkom.

De Turven zullen in de ochtend spelen. De Benjamins en Mini’s starten ook ‘s ochtends en spelen hun finales net iets voor 3 uur. Vanaf 3 uur zijn de Cubs welkom. Voor hen serveren we een maaltijd in het clubhuis.

Voor Cubs geldt een maximum van 22 spelers per team. Naast een geweldige toernooi is fruit en limonade voor de teams inbegrepen. Voor de poule winnaars is een fraaie Dom City Youth trofee beschikbaar waarnaast we dit jaar (weer) per categorie een speciale prijs zullen uitreiken voor fairplay.

De inschrijving is geopend. De kosten per team bedragen 60 euro (voor Turven 10 euro korting per team). We zien jullie graag weer! Met vragen kun je terecht via domcityyouth@utrechtserugbyclub.nl.