Rugbydagen in de voorjaarsvakantie

Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring tijdens de rugbydagen in de voorjaarsvakantie georganiseerd door RugbySpirit! Deze 3-daagse rugbyclinics, met iedere dag een ander thema, beloven niet alleen veel uitdaging en plezier, maar bieden ook een unieke kans voor kinderen (leeftijd 6-16 jaar) om te trainen onder begeleiding van meerdere spelers van Oranje. Zo is de topscorer van het Nederlands Team, David Weersma, aanwezig om jou nog beter te maken. Ben jij er ook bij?

Tot 1 februari 10% early bird korting: code Early10

Wanneer

wo 21- do 22 – vr 23 februari 2024
Tijd: 9.30 uur – 16.30 uur
Inschrijven per dag is mogelijk

Wat kun je verwachten

  • Training van Internationals: Leer de fijne kneepjes van het rugbyvak van niemand minder dan de sterspelers van het Nederlands Team, waaronder David Weersma, Quermy Warmerdam en Supartie van Heerde!
  • Tips en Tricks: Ontvang waardevolle tips en tricks van de allerbesten om jouw rugbyvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.
  • Plezier staat voorop: Naast serieuze trainingen zijn er ook leuke activiteiten om ervoor te zorgen dat deze rugbydagen een onvergetelijke en plezierige ervaring worden.
  • Indeling op basis van leeftijd en voorkeur: Deze rugbydagen zijn voor kinderen van 6 t/m 10 jaar en 11 t/m 16 jaar. De kleine groepen zorgen voor veel individuele aandacht.

Inschrijven en meer informatie

Ga naar de website www.rugbyspirit.nl  en volg ons op Instagram en Facebook voor updates en voorbereidingen. Heb je vragen? Deze kan je ook stellen aan junioren trainer en heren 1 speler Eric Gagba. Hij is ook die dagen aanwezig.
Grijp deze kans om je rugbyvaardigheden te verbeteren, nieuwe vrienden te maken en een onvergetelijke tijd te hebben op het veld. Rugby Spirit wacht op jou!