Rugbyworkshop voor Diakonessenhuis met steun van Hansaplast

Op vrijdag 26 mei vond er een fantastische rugbyclinic plaats voor de medewerkers van het Diakonessenhuis, mogelijk gemaakt door de genereuze steun van Hansaplast. Als blijk van betrokkenheid overhandigde Joe Webb, Director of Rugby, maar liefst 100 Hansaplast sportbitjes aan Brechje Zijlstra-de Ru, Team Manager Anesthesie bij het ziekenhuis.

 

Het vooraf uitdelen van de bitjes in zowel Utrecht als Zeist zorgde voor opwinding onder de deelnemers. Ze konden de bitjes op maat maken door ze in heet water te vormen, waardoor de teams zelfs al “op kleur” gevormd konden worden. Dit droeg bij aan een gevoel van saamhorigheid en voorpret voorafgaand aan de rugbyworkshop.

 

Op de stralende dag van de rugby teambuildingdag kwamen maar liefst honderd deelnemers van het Diakonessenhuis samen bij de Utrechtse Rugby Club. Twintig trainers, koks en medewerkers stonden klaar om hen te begeleiden en ervoor te zorgen dat iedereen op zijn eigen niveau kon genieten van de sport. Van scrummen en passen tot tackelen en andere rugbyoefeningen, het was een dag vol plezier en sport voor iedereen.

 

Na afloop van alle inspanningen was er een welverdiende beloning in de vorm van een smakelijke barbecue. Met dank aan de koks en de ondersteuning van Ditmar Zuiderhoek van Pand ’33, een restaurant aan de Nieuwegracht, konden alle deelnemers genieten van heerlijk eten en gezellig samenzijn.

 

De rugbyclinic voor medewerkers van het Diakonessenhuis was een groot succes, mede dankzij de gulle sponsoring van Hansaplast en de enthousiaste inzet van alle betrokkenen. Het evenement bracht niet alleen sportiviteit en plezier, maar versterkte ook het teamgevoel en de verbondenheid binnen het ziekenhuis.