De club

Over URC

De Utrechtse Rugby Club is opgericht in 1967 als 17e rugbyvereniging van Nederland, van de nu ongeveer 100 verenigingen. Wij zijn begonnen op de sportvelden aan de Manitobadreef. Sinds 3 september 2011 hebben we onze nieuwe accommodatie in gebruik genomen op Sportpark Rijnvliet.

ZIN OM TE KOMEN RUGBYEN?

Onder leiding van ervaren en enthousiaste rugbytrainers leer je de basis van het rugbyspel. Maak je dus vooral geen zorgen als je geen of weinig rugby ervaring hebt!
Vanaf de 6e introductieweek train je mee met de bestaande dames- of herenteams en breng je gelijk in de praktijk wat je geleerd hebt.
Na de trainingen drinken we een drankje aan de bar en kun je je nieuwe clubgenoten leren kennen.

FYSIOTHERAPEUTISCHE BEGELEIDING

Sinds dit seizoen verzorgt Karim Mechdoud van By Karma’s Fysiotherapie de fysiotherapeutische begeleiding bij URC. By Karma’s is breed georiënteerd, richt zich op de algemene populatie met een speciale interesse voor rugby. Dat komt vooral omdat de zoon van Karim al jaren bij de jeugd speelt.

By Karma’s is een praktijk in Utrecht (Leidsche Rijn, Terwijde). Daarnaast werkt Karim voor Sport Medisch Centrum Fysiomed in Amsterdam. Karim werkt klachtgericht en vraagt door. Hij zal samen met jou op zoek gaan naar de oorzaak van de klacht. Hierdoor zullen klachten snel verminderen en liefst natuurlijk helemaal verdwijnen.