Fysiotherapeutische begeleiding

BY KARMA’S FYSIOTHERAPIE

Sinds dit seizoen verzorgt Karim Mechdoud van By Karma’s Fysiotherapie de fysiotherapeutische begeleiding bij URC. By Karma’s is breed georiënteerd, richt zich op de algemene populatie met een speciale interesse voor rugby. Dat komt vooral omdat de zoon van Karim al jaren bij de jeugd speelt.

By Karma’s is een praktijk in Utrecht (Leidsche Rijn, Terwijde). Daarnaast werkt Karim voor Sport Medisch Centrum Fysiomed in Amsterdam. Karim werkt klachtgericht en vraagt door. Hij zal samen met jou op zoek gaan naar de oorzaak van de klacht. Hierdoor zullen klachten snel verminderen en liefst natuurlijk helemaal verdwijnen.

INLOOPSPREEKUUR BIJ URC​

Binnen URC is de mogelijkheid om je blessure te laten screenen door Karim. Je wordt uitgebreid onderzocht en eventueel kort behandeld, natuurlijk krijg je advies over je blessure en evt. oefeningen. Dit is voor leden van URC volledig gratis. Is er meer behandeling nodig dan zal daar een vervolgafspraak voor gemaakt moeten worden. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht. Voor meer informatie over vergoedingen zie website By Karma’s.

Het inloopspreekuur bij URC is op dit moment op:

  • dinsdag 19.00-21.30 uur
  • donderdag van 18.45-20.15

Vanwege de korte lijnen die Karim heeft bij SMC Fysiomed, is er veel mogelijk om te zorgen dat u of uw kind op een juiste manier begeleid wordt bij trauma’s of blessures die meer vragen dan slechts fysiotherapeutische begeleiding. Zie website.

Sporttape
Als het nodig is om te tapen kun je daarvoor ook bij Karim terecht. De tape dient wel zelf betaald te worden. Het intapen is gratis, tenzij het onder fysiotherapeutische behandeling valt. Dit wordt altijd vooraf kenbaar gemaakt.

Afspraak maken

Voor blessure screening of intapen kun je op het inloopspreekuur terecht. Wil je direct een afspraak maken voor behandeling, bel of WhatsApp naar de praktijk: via 06-45521667 of maak een afspraak via de website.

Kosten voor leden van urc

De screening gratis, ook als je de eerste keer kort behandeld wordt, kost je dat niets. Is vaker of intensiever behandelen nodig dan worden deze kosten in rekening gebracht. Als je bent verzekerd kun je deze kosten bij de zorgverzekeraar declareren. Dit wordt vooraf met je besproken. Ben je onder de 18 jaar dan worden alle behandelingen vergoed door de verzekering. Ben je ouder dan 18 jaar dan verloopt het via de aanvullende verzekering. Zorg dat je dus een verzekering afsluit voor fysiotherapie. Ben je niet aanvullend verzekerd kijk dan op de website voor de tarieven.

Vragen?

Voor al je vragen over blessures, fysiotherapie en begeleiding kun je natuurlijk altijd bellen op 06-45521667 of stuur een WhatsApp.

Wil je meer informatie over By Karma’s fysiotherapie kijk even op de website.