Fysiotherapeutische begeleiding

Isabelle DavidzsVanaf 7 november 2023 is URC voorzien van een fysiotherapeut van Fysiotherapie Utrecht Oost. Isabelle Davidsz  (foto) van Fysiotherapie Utrecht Oost (FUO) verzorgt de fysiotherapeutische begeleiding bij URC. FUO is gespecialiseerd in sport en orthopedische revalidatie. Daarbij houdt FUO zich in het bijzonder bezig met preventie van blessures en staan zij voor duurzame begeleiding van geblesseerde spelers ter bevordering van optimale performance. 

INLOOPSPREEKUUR BIJ URC​

Iedere dinsdag is Isabelle aanwezig van 19:00 tot 21:00 voor het inloopspreekuur en adviezen over blessurepreventie en performance voor alle teams binnen de club.
Het inloopspreekuur is voor jou als je een blessure hebt opgelopen, aan het herstellen bent van een blessure of als je vragen hebt over het herstarten van trainingen. Isabelle voert een kort onderzoek uit en geeft je advies (max 10 min). FUO heeft heel korte lijnen met specialisten van meerdere ziekenhuizen. Bij een acute ernstige blessure helpen zij je met snelle doorverwijzing voor diagnostiek.

Aan de screening tijdens het inloopspreekuur zijn geen kosten verbonden. Voor het inloopspreekuur meld je je aan via de volgende link:

Afspraak maken

Maak online een afspraak voor het inloopspreekuur via https://fysiopraktijk.nl/sportspreekuur/ of via de QR-code op de flyer en poster. Je kan ook gewoon langskomen, maar indien je je vooraf aanmeldt, ben je zeker van een plekje.

 Wil je direct een afspraak maken voor een behandeling? Bel dan naar de praktijk: 030-2341010 of stuur een mail naar info@fysiopraktijk.nlBehandeling kan zowel plaatsvinden op de club als op de praktijk, dit gaat altijd in overleg met de speler.

Preventie en performance advies

Aansluitend op het inloopspreekuur is onze fysiotherapeut aanwezig voor preventie en performance advies. Trainers hebben hierbij de ruimte om vragen te stellen of samen met onze fysiotherapeut praktisch aan de slag te gaan.

Kosten

De screening op de club is gratis. Ben je jonger dan 18 jaar, dan worden behandelingen vergoed uit de basisverzekering. Ben je ouder dan 18 jaar, dan komen de behandelingen ten laste van de aanvullende verzekering, of als de maximale vergoeding daaruit bereikt is, voor eigen rekening. In sommige gevallen, bv na een operatie of breuk, ligt het net anders. Lees meer details over de tarieven bij FUO of raadpleeg jouw zorgverzekering. Ieder jaar in december kan je je aanvullend laten verzekeren voor fysiotherapie bij je zorgverzekeraar. Ben je niet aanvullend verzekerd kijk dan op de website voor de tarieven.