Inschrijven

Zin om te komen rugbyen bij URC? Volg de introductiecursus!

Ben je ouder dan 17 jaar en heb je géén rugbyervaring?

Dan ben je ‘SENIOR’ en kun je meedoen met de speciale introductiecursus.

  • 2x per seizoen start URC deze introductiecursus. De eerstvolgende start dinsdag 13 februari 2024.
  • gedurende zes weken krijg je elke dinsdag- en donderdagavond van 20.00 tot 21.30 training
  • de kosten voor de introductiecursus bedragen € 40.00
  • deelname hieraan verplicht je tot niets.
 

Onder leiding van ervaren en enthousiaste rugbytrainers leer je de basis van het rugbyspel. Maak je dus vooral geen zorgen als je geen of weinig rugbyervaring hebt! In de zesde introductieweek train je mee met de bestaande dames- of herenteams en breng je gelijk in de praktijk wat je geleerd hebt. Na iedere training drinken we een drankje aan de bar in ons clubhuis, praten na over de traningn en kun je je nieuwe clubgenoten leren kennen.

De trainingen vinden plaats op de rugbyvelden bij de Utrechtse Rugby Club op Sportpark Rijnvliet. (Routebeschrijving)

Aanmelden
Om je aan te melden voor de introductiecursus stuur je een mail naar Introductie@UtrechtseRugbyClub.nl met de volgende gegevens:

  • Naam
  • Geboortedatum
  • Geslacht
  • Ervaring met rugby (zo ja waar en hoeveel jaar)
  • Telefoonnummer

Je kan ook mailen voor vragen over deze introductiecursus zoals startdata of extra informatie.

Op onze Rugby Wiki pagina vind je een korte uitleg over het rugbyspel.

Ben je ouder dan 17 jaar en heb je rugbyervaring?

Afhankelijk van hoe ervaren je bent, kun je òf meedoen met de introductiecursus òf meedoen met een van de seniorenteams.
De senioren trainen op dinsdag- en donderdagavond van 20.00 – 21.30 uur. Stuur een e-mail naar Introductie@UtrechtseRugbyClub.nl voor meer informatie of om een keer mee te mogen trainen!

Ben je jonger dan 17 jaar?

Je hoort dan bij één van de jeugdcategorieën. De jeugd is verdeeld in categorieën van twee jaar en iedere categorie traint 2x per week apart van elkaar met eigen trainers op maandag- en woensdagavond, of dinsdag- en donderdagavond. De jongste rugbyers trainen 1x per week: de Turven (6-8 jaar) op woensdagavond, de Guppen (4-6 jaar) op zaterdagochtend.
Voor slechts € 40,- kun je 6 weken meetrainen. Tijdens deze periode leer je de basisvaardigheden van het rugbyspel. Hierna beslis je pas of je lid wilt worden van URC.

Inschrijvingen gaan op basis van binnenkomst. De introductieperiode voor de jeugd start meestal na een schoolvakantie. Stuur een e-mail naar Jeugdleden@UtrechtseRugbyClub.nl dan krijg je de meest recente informatie.
Geef dan je naam of naam van je kind én het geboortejaar door, dan kunnen wij meteen zien in welke categorie je (kind) thuishoort en of er op korte termijn plek is.

Kijk voor de exacte trainingstijden op de jeugd teampagina.

Are you a PLAYER FROM ABROAD?

Did you play abroad before you want to come and play at URC, or do you not have the Dutch nationality? Then you need approval (clearance) from the association from the country where you last played.