Sponsoren

Wil jij (met jouw bedrijf) URC sponsoren en hier vermeld worden? 

Bekijk een aantal sponsormogelijkheden bij URC of neem contact op met sponsoring@utrechtserugbyclub.nl.

Hoofdsponsor
Trustan Bouw

Ben jij op zoek naar ‘de andere aannemer’? Naar een meedenkende bouwer met redelijke uurtarieven, ouderwets vakmanschap en strak, gedegen projectmanagement? Trustan Bouw bouwt voor jou.

Sponsormogelijkheden

Sponsoring is bij ons mogelijk op verschillende manieren en niveaus. Zo kunnen we u als sponsor online vermelden op onze website en/of onze druk bezochte URC-Facebook of -Instagrampagina’s; we kunnen van uw bedrijf een reclamebord langs het veld plaatsen of in ons clubhuis een uiting van uw plaatsen. Op de clubtenues (een shirt, broekje en sokken) kan uw naam of logo geplaatst worden. En natuurlijk is het altijd mogelijk om afspraken op maat te maken.

Zoals u kunt lezen is sponsoring bij URC mogelijk op verschillende manieren en niveaus. Mocht u interesse hebben en informatie willen, stuur dan een e-mail naar Sponsoring@UtrechtseRugbyClub.nl of kom een keer op de club langs, dan willen we u graag alles uitleggen onder het genot van een drankje.

Bekijk de activiteitenkalender voor sponsoren met een overzicht  van alle club(huis) momenten.

Het rugbygevoel

Rugby is een teamsport waarin respect voor elkaar, de regels en de scheidsrechter hoog in het vaandel staan. Rugby is een sport die voor elke man, vrouw of kind is weggelegd, voor iedereen is een plekje te vinden op het veld. Bij URC is ambitie belangrijk, maar net zo belangrijk zijn de gezelligheid en familie op en rond het veld. Dit komt tot uiting door de spelers, de vrijwilligers en de sponsoren van onze club. 

Onze sponsoren

Aleph120

Wil je iets bijzonders in je interieur? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor horeca, kantoor en woning maakt Michiel unieke creaties. Meestal zijn het unieke combinaties van hout en staal voor meubels, maar denk ook aan schilderijen.

 

A-PIC

Welkom bij A-PIC, het juiste adres voor anesthesie, chirurgie, intensive care, recovery en sedatie. Voor een goede zorgprofessional die door ervaring snel en eenvoudig op de afdeling in kan springen, iemand die al twee stappen vooruit denkt en een meerwaarde kan bieden.

In een gesprek luisteren we naar uw wensen en verwachtingen. Wij geven advies en begeleiding en brengen als dat nodig is, uw organisatie in kaart. Samen kijken we of het mogelijk is om uw wensen te implementeren.

Kortom, wij verzorgen, ondersteunen en helpen u bij de integratie van anesthesie, chirurgie, recovery en sedatie in uw praktijk. Wij geven om uw patiënten en om uw organisatie.

 

ANNEMAX

Wij zijn een huiskamer voor onze gasten en creëren kleine momenten van onbezorgd geluk en geborgenheid terwijl we goed zorgen voor alles wat dat geluk mogelijk maakt.

Het is onze visie om uit te groeien tot een toonaangevende (inter)nationale keten van huiskamers om, gedreven door onze waarde, zoveel mogelijk mensen binnen onze doelgroep op elk moment van de dag, on- en offline, op positieve wijze te verbinden; gasten, buurtbewoners, medewerkers en leveranciers.

Zodat alles wat goed smaakt ook goed voelt! Elke keuze die wij maken, maken wij aan de hand van onze waarden: open, eerlijk, zorgzaam, betrokken en respectvol. Als iets hier niet aan die waarden voldoet, dan doen wij het niet.

 

Aresz

Aresz helpt bij het sturen, beheersen en verbeteren van projecten en teams. Onze aanpak is doelgericht met veel energie en gezonde dosis nieuwsgierigheid. We geloven in een wendbare aanpak met waar nodig een gedegen plan en goede voorbereiding.

 

Bevela

Bevela wil in haar bewerkingsgebied de voorkeursgrossier zijn van elke schilder. De organisatie wil dit bereiken door snelle leveringen, wederzijdse kennis overdracht over werk en producten en het beschikbaar stellen van innovaties in het assortiment en de communicatie. De zeer klantgerichte houding van de organisatie en de goede en plezierige samenwerking tussen de schilders en de medewerkers staat hiervoor garant.

 

Broekhuis

Broekhuis Volvo Utrecht – Overvecht is officieel servicedealer van het merk Volvo in de regio Utrecht. Onze medewerkers zijn specialisten op het gebied van mobiliteit in de breedste vorm. Voor officieel dealeronderhoud aan uw Volvo bent u daarom bij ons aan het juiste adres. Onderhoud, reparatie, ruitherstel en schadeherstel; slechts een greep uit onze services waarmee wij graag voor u klaarstaan.

Maar ook voor aanvullende services zoals de verkoop van Volvo’s, occasions, financieringen, verzekeringen en mobiliteitsmanagement kunt u bij ons terecht. Mede dankzij ons Broekhuis-netwerk kunnen wij u voorzien van de juiste mobiliteitsoplossing!

 

BOYMONTAGE

BOYMONTAGE is al ruim 18 jaar actief in de Benelux op het gebied van montage, onderhoud en reparatie van diverse (hygiene) apparaten. Dit varieert van kleine tot zeer grote opdrachten en opdrachtgevers. Hiernaast doen wij ook als exclusief bedrijf de montage, onderhoud en reparatie voor Dyson NL Tevens hebben wij het beheer en de zorg voor de onderdelen webwinkel professionele lijn van Dyson NL Met zeer veel van onze opdrachtgevers hebben wij een langdurige samenwerking gerealiseerd mede door onze constante service en kwaliteit.

Bureau Gijs

Adviesbureau Energie, Mobiliteit & Data

Canterbury

Crossfit Castellum

CrossFit een sport is voor iedereen. Bij CrossFit Castellum begeleiden professionele CrossFit-coaches, een nutrition- & lifestylecoach en fysiotherapeuten jou om je doelen te realiseren.

Gramkow

Bij Gramkow Verf, Behang & Autolakken, de professionele verfgroothandel in Utrecht, zijn wij ervan overtuigd dat je veel meer bereikt en veel betere resultaten behaalt door samen te werken.

Het is dus niet toevallig dat samenwerking als een rode draad door ons bedrijf loopt. Of het nu gaat over de samenwerking binnen ons team, met onze leveranciers of met onze klanten, bij Gramkow streven wij er naar om samen iets moois te creëren!

Guarda Advocaten

Guarda Advocaten adviseert en begeleidt bedrijven en instellingen. Met acht advocaten staan zij garant voor specialistische kennis van alle gangbare rechtsgebieden.

HabIT

Heb jij hulp nodig om de IT binnen jouw organisatie efficiënter te maken? HabIT consultancy heeft niet alleen ruime ervaring op ICT-gebied, maar ook in de technische-, financiële, commerciële en bedrijfskundige kant van complexe IT vraagstukken zal hij jullie helpen.

Hansaplast

Ben je op zoek naar dé sporttape of sportbandage? Of zoek je een pleister van welke aard ook, een hydraterende voetcrème, verkoelende gel voor pijnlijke spieren of zelfs naar een warmtepleister, dan ben je bij Hansaplast op de juiste plek!

Het Trainingsbureau

Learning & development advies en implementatie. Trainingen gericht op het ontwikkelen van teams en organisaties.

 

Hoevenaar Schoonmaakgroep

Hoevenaar schoonmaak groep is een familie bedrijf met 40 jaar ervaring.
Wij doen: 
regulieren schoomaak, houskeeping, glasbewassing, reiniging, specialistische onderhoud en evenementen service.

Joe webb design

Heb jij een bouwwens? Joe helpt je op alle gebied om die wens te vervullen. Hoe zijn ondersteuning eruit ziet, is afhankelijk van jouw vraag. Elk proces start met een gesprek waarin je aangeeft wat jouw wensen zijn. Van daaruit ontwikkelen wij samen een plan.

Kaep notarissen

Dit notariskantoor heeft veel expertise in de non-profitsector: zorg, welzijn, onderwijs, beroeps- en brancheorganisaties, sportverenigingen, woningcorporaties, culturele instellingen en goede doelen (ANBI’s).

KLAARENBEEK

De afgelopen honderd jaar zijn wij zonder overdrijven uitgegroeid tot één van de mooiste woonwinkels van Utrecht en omstreken. Bij ons vindt u alles waar u uw woning en/of bedrijf mee kunt verfraaien. Op ca. 1000 m2 tonen wij diverse topmerken meubelen, vloerbedekking, raambekledingen en accessoires. Kom graag eens langs!

KLIMAPLAN

KlimaPlan Klimaattechniek is actief binnen diverse sectoren: van kantoorbedrijven, industrie, overheid, tankstations, sport en gezondheidszorg tot en met de particuliere markt. Kortom, overal waar behoefte is aan installatietechniek. Afhankelijk van uw wensen en behoeften creëren we een totaaloplossing. Deze totaaloplossing is precies toegesneden op het gebouw, de mensen en de omstandigheden. Geen enkele oplossing is dan ook gelijk.

Loudmouth

Wil jij het mooiste logo of een prachtige en opvallende aankondiging voor jouw evenement? Bij Loudmouth ben je aan het juiste adres!

Lumiad

Is een goed functionerend draadloos netwerk essentieel voor kritische bedrijfsprocessen binnen uw organisatie? Lumiad is specialist in high-end netwerkoplossingen waarop u blind kunt vertrouwen. Zelfs in de meest uitdagende omgevingen.

Psychocare Detachering

Psychocare detachering is een landelijk werkend bureau gericht op detachering van psychologen en psychiaters binnen de GGZ.

Met een professionele, persoonlijke en resultaatgerichte aanpak zijn wij actief betrokken bij het oplossen van capaciteitsvraagstukken van onze opdrachtgevers.

Door onze brede achtergrond in de GGZ en de ruime ervaring in personele dienstverlening zijn wij zeer goed en snel in staat de juiste vertaalslag te maken van uw behoefte naar de juiste kandidaat. Onze missie is om als kennisorganisatie in de markt te staan. Naast detachering hebben wij een eigen praktijk en een opleidingscentrum.

Punt Makelaars

Punt Makelaars verzorgt de aan- en verkoop en taxatie van huizen en regelt hypotheken. Over welke woning je ook droomt: Punt Makelaars brengt je thuis.

 

ReaQta - Experience Security Without Complexity

ReaQta levert de meest moderne endpoint protectie software waarmee
organisaties zichzelf kunnen beschermen tegen bekende en onbekende cyber dreigingen als
ransomware aanvallen, zero day exploits en andere onaangenaamheden.

RAB Groep

RAB is een echt familiebedrijf waarvan het hoofdkantoor is gevestigd op het Waddeneiland Texel. Als zelfstandig opererende organisatie hebben wij al bijna 100 jaar ervaring in de handel in bouwmaterialen.

Voor zowel de professional als de particuliere klant is RAB toonaangevend op verschillende terreinen. In de 16 vestigingen door heel Nederland werken op dit moment 400 medewerkers.

reMarkable custom made interiors

Ons bedrijf realiseert voor de zakelijke en particuliere markt maatwerk interieurs. Van ontwerp, calculatie, werkvoorbereiding, productie, montages & realisaties op locatie. Turn key en waarmee de opdrachtgever volledig ontzorgd kan worden.

Sligro Utrecht

Sligro Utrecht is de horeca groothandel van stad Utrecht en omgeving. Met een assortiment van ruim 40.000 artikelen op 10.000 m2 vloeroppervlakte. Van verse oesters en seizoensgroente tot horeca apparatuur, wijn en speciaalbieren. 

Daarnaast hebben we onze eigen slagerij en poelier, met o.a. dry aged beef, wild en gevogelte. Onze food professionals ontvangen je graag en bieden je topkwaliteit en persoonlijk advies. Utrecht is een levendige stad, rijk aan cultuur en historie. Dat zorgt voor een gezonde voedingsbodem voor ondernemerschap. 

Sligro ondersteunt graag in de kansen die dit biedt voor de lokale horeca. Met vakkundig advies en een sterke focus op service in onze vestiging. Onze vestiging ligt dicht bij de A2 (op korte afstand van knooppunt Oudenrijn) en is eenvoudig te bereiken. Ook parkeren is bij ons geen probleem. Graag tot ziens in onze vestiging!

Alle clubleden die zelf winkelen bij de Sligro kunnen kun pasnummer koppelen aan URC. Voor alle aankopen krijgt URC dat een sponsorbijdrage. Om je pasnummer te koppelen stuur je een mailtje naar penningmeester@utrechtrugby.nl

Ahoy! Wij zijn Stuurlui. Een fullservice WordPress bureau in Utrecht. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites. Stuurlui bestaat uit een ervaren team van 30 bemanningsleden. We zijn klein genoeg om snel te schakelen en groot genoeg om specialisten op ieder gebied in huis te hebben.

Bezoek de website

Ben jij op zoek naar ‘de andere aannemer’? Naar een meedenkende bouwer met redelijke uurtarieven, ouderwets vakmanschap en strak, gedegen projectmanagement? Trustan Bouw bouwt voor jou.

VroPro

VroPro staat voor verduurzaming, samenwerking en cultuurverandering.

We zijn bruggenbouwers in hart en nieren, die zich op alle gebieden inzetten voor het verbeteren van processen en het beheer en onderhoud van de openbare ruimte.

Wrapalot

WRAPALOT is een creatief allround signmaking bedrijf dat o.a. voertuigen, reclameborden en spandoeken belettert. WRAPALOT verzorgt ook de belettering van de reclameborden langs de velden. Ziet er prachtig en professioneel uit, toch?

 

SponsorKliks

Bestel online via een van de aangesloten winkels en URC ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Webwinkels als Bol, Coolblue, Greetz, Zooplus en Expedia doen mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar URC.
Bezoek de SponsorKlikspagina van URC.

Het is anoniem en het kost je niets extra!