Heren

Als je ouder bent dan 18 jaar (geboren in 2005 of eerder) dan kun je meespelen in een van de seniorenteams. Bij de Utrechtse Rugby Club spelen de heren- net zoals de dames- en de jeugdleden de rugbywedstrijden onder auspiciën van Rugby Nederland.

URC 1

1e klasse

Het eerste team speelt seizoen 2023-2024 in de 1ste klasse. Het team bestaat uit mannen met de leeftijden verschillend tussen de 18 en 40 jaar. Onder leiding van head coach Louis Chicot is het doel van dit seizoen een hecht team te bouwen met de spelers, werken aan een sterke basis en plezier hebben in het spelen van rugby.
 

URC 2

3e klasse zuidwest

Het tweede team speelt seizoen 2023-2024 in de 3e klasse Zuidwest. Met een team van ervaren en onervaren spelers in de leeftijd tussen 19 tot 60 jaar. Het doel van dit jaar is om in de top van deze klasse te eindigen.

URC 3

4e klasse Noordwest

Het team bestaat uit de echte rugbygenieters. Ervaren, rijpe spelers die zich tijdelijk iets minder fanatiek op de rugbysport kunnen focussen, maar het spelletje op de zondag niet kunnen missen.

Wil jij ook bij URC komen rugbiën?

Dat kan! 2x per seizoen starten we bij URC een introductiecursus. Gedurende 6 weken leer je tijdens de trainingen op dinsdag- en donderdagavond de basisbeginselen van het rugbyspel. Wil je hieraan meedoen? Stuur een mail naar introductie@utrechtserugbyclub.nl.

Spelers van 18 jaar en ouder behoren tot de senioren (geb. in 2005 of eerder). Ben je jonger dan 18 jaar (geboren in 2006 of later) dan hoor je bij een van de jeugdcategorieën. Kijk hiervoor bij Jeugdteams.